+Menorca IconoAB

Avió

A Menorca hi ha un sol aeroport: l’aeroport de Menorca, ubicat al municipi de Maó. Tot l’any: Air-Europa (conexió amb Palma), Iberia (conexió amb Madrid), Vueling (conexió amb Barcelona). De maig a octubre podeu trobar altres companyies que volen a l’illa des de diferents punts d’Espanya i de l’estranger.

Vaixell

Ports de passatgers: a Ciutadella i a Maó.Tot l’any: Trasmediterrània (Port de Maó), Baleària (Port de Ciutadella)

+Menorca IconoCar

Existeixen pocs mitjans públics de transport. Si bé a l’estiu pots trobar conexions amb quasi tots els llocs de l’illa, fora de temporada és difícil trobar autobusos que vagin fins a les urbanitzacions, etc. Aquí podeu consultar els horaris i telèfons de les principals companyies d’autobusos de l’illa.

TMSA (Transports de Menorca)

TIB-Transport (Informació transport públic de Menorca)

Autocars TORRES (Servei de línies regulars)

Teniu conexions d’autobús entre l’aeroport i la parada central de Maó, que conecta amb altres línies de l’illa.

Recomanem: Llogar un cotxe; és la millor manera d’arribar a tots els punts d’interès al vostre ritme, especialment fora de temporada.

+Menorca Icono Met

Menorca gaudeix d’un clima mediterrani, amb una temperatura mitjana anual que oscila entre els 16 i els 18º; a l’estiu la mitjana és de 24º (tot i que alguns dies d’estiu es poden sobrepassar els 30º) i la d’hivern de 10º. És molt característic del clima de Menorca el vent de Tramuntana, que pot durar alguns dies. Les pluges varien entre els 450 i 650 mm, sent la tardor l’època en que sol ploure més i més sovint.

iconoHora

Generalment l’horari dels comerços és de 10 a 20 hores i el de les farmàcies de 9:30 a 20 hores, de dilluns a divendres. Els dissabtes les farmàcies només solen obrir pels matins, el mateix que els comerços, tot i que a les àrees turístiques i les grans cadenes solen tenir horaris més amplis (generalment, també dissabte tarda).

iconoTel

Emergències 112
Emergències sanitàries 061
Aeroport de Menorca 971157000
Guàrdia Civil 062
Policia Nacional/Urgències 091
Policia Local/Bombers 092
Hospital Mateu Orfila 971487000
Salvament marítim 900202202

 

icono info

Oficines d’informació turística

Fora de temporada resten obertes poques oficines de turisme a l’illa. Més informació al 971363790 (telèfon de l’oficina d’informació turística) i al 971356050 (telèfon del Consell Insular de Menorca).

Moneda

L’euro. En general, les entitats bancàries estan obertes de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, amb petites diferències entre unes i altres.

Documentació

Igual que a Espanya. Pots consultar-ho a la web del Ministeri, aquí.

Idioma

A Menorca es parla el menorquí i també el castellà. A més, a molts indrets turístics i comerços de l’illa es parla l’anglès.

Mapa de Menorca

Et deixem aquest link per que ho puguis veure amb més detall.

 

 

Necessites més informació? Contacta amb nosaltres sense cap compromís.