Fès (3) coses diferents

posted in: Cultura | 0

Et proposem tres coses diferents i alternatives a les nostres platges. Fès una cosa diferent i aprofita per conèixer una mica més Menorca. Aquestes que et proposem tenen una cosa en comú, la veus?

1. Visita l’església de Sant Francesc (Maó)

Sí, sé que penseu “això no és per a mi” (nosaltres també ho pensàvem) però resulta que l’oportunitat de visitar les parts amagades d’una església i conèixer una mica més la seva història o passejar pels seus terrats amb unes vistes úniques del port, ens van captivar. Aquí trobaràs més informació, així com els horaris de les visites que solen ser un cop a la setmana de juny a setembre. No t’ho perdis!

+Menorca, Església Sant Francesc, Maó

 

2. Camina una mica, no tot són GR!

Sí, no només tenim el camí de cavalls que dóna tota la volta a l’illa, també existeixen molts camins rurals i de petit recorregut (PR) a molts municipis. Mou-te, camina, comparteix i mira el que et mostra un petit recorregut. Et sentiràs part de l’illa. Et proposem el petit recorregut pels Vergers de Sant Joan (Maó). Aquí tens més informació. Una recomanació: Part del camí travessa una carretera, sigueu prudents, especialment, si aneu amb nens. El camí té trams empedrats, passa per fonts, l’ermita de Sant Joan des Vergers, el camí d’alfavaret (que no us heu de perdre)… Mira aquí la informació del camí.

P1040051SantJoanVergers
+Menorca, Sant Joan des Vergers

 

3. Escolta música

Tens moltes opcions, mira a les guies d’oci que trobaràs a molts establiments i a les oficines de turisme. Et propossem una: escoltar música a la terrasa del claustre del Carme de Maó. Bona música, bon ambient i alguna cosa per picar en un entorn únic i especial. Clica aquí per veure la seva pàgina,  pots veure tot el que tenen preparat, segur que alguna de les actuacions et crida l’atenció, no?… bé, sigui com sigui, és una bona opció veure el claustre i estar a la fresca amb bona companya. I si vas de dia, no oblidis que el claustre és el lloc idoni per comprar productes de l’illa.

+Menorca ClaustreMao
+Menorca, Claustre del Carme