+Menorca és un portal que ha nascut de la nostra inquietud per mostrar i compartir una Menorca diferent, la que veiem a través dels nostres ulls.

Així, volem que descobriu amb nosaltres llocs per visitar, camins per recórrer, raconets…, però també l’illa què és Reserva de la Biosfera, que estima el seu entorn, que vol gaudir de la tranquil·litat, que té un patrimoni i una cultura excepcionals… I tot això ho volem potenciar fora de temporada, que és quan es pot gaudir de la seva singularitat amb tota la calma que la caracteritza.

+Menorca és, doncs, un portal web per donar a conèixer la Menorca fora de temporada. Et donem idees d’on menjar bé, d’allotjaments, de visites de llocs que ens agraden a nosaltres, i posem al teu abast tot allò que necessites pel teu viatge sense que hagis de canviar de web: allotjaments, restaurants, bitllets, articles, llocs per veure…

Compartim una passió: Menorca.

AntuPresentacion

ANTÒNIA

Diplomada en Turisme, enamorada de l’illa. Autora i editora d’aquest lloc web. Menorca és un petit paradís natural i descobrir-la es un gran plaer. I si teniu cap dubte, visiteu les nostres pàgines i ho podreu comprovar. Un desig: que l’illa sempre es conservi com ara i que no la malbaratem. És un desig factible, només cal estimar-la.

Agneta qui som2

 

 

 

AGNETA

Arquitecta i llicenciada en història de l’ art. Col·laboradora entusiasta del web com a lloc des del qual compartir algunes addiccions : la naturalesa nocturna, els llocs abandonats, la contemplació del cel, els fenòmens atmosfèrics, la bellesa íntima de l’illa, i coses així.