En aquesta pàgina trobaràs informació sobre la recollida i el tractament que fem amb les teves dades.

Al fer servir el nostre lloc web i els seus serveis (com poden ser els formularis de contacte, blocs, comentaris, etc.), entenem que consenteixes la recollida i tractament de la teva informació personal per part de “mesmenorca.com”. De la mateixa manera, també entenem que ets major d’edat i que tens autorització per contractar i/o fer servir els nostres serveis.

.

INCORPORACIÓ DE DADES PERSONALS ALS FITXERS DE “MESMENORCA.COM”

De conformitat amb el que diu la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), t’informem que totes les dades personals que ens facilitis mitjançant el nostre lloc web seran incorporades i tractades en els fitxers titularitat de n’Antònia Sànchez, per a les finalitats següents:

  • Possibilitar la prestació dels serveis que ens hagis sol·licitat i atendre les teves peticions d’informació.
  • Mantenir-te informat sobre els serveis, productes, ofertes, promocions, notícies i altres de “mesmenorca.com”.
  • Per obtenir estadístiques.

.

EXERCICI DE DRET A L’ACCÉS, RECTIFICACIÓ, CANCEL·LACIÓ I OPOSICIÓ

Et recordem que pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, previstos en la LOPD, mitjançant correu electrònic adreçat a “info(arroba)mesmenorca.com”, fent constar les teves dades personals i una fotocòpia del teu DNI o passaport, així com el dret que vols exercir. També et pots posar en contacte amb nosaltres aquí.

.

PROHIBICIÓ PER A MENORS

Els menor de 18 anys no han de facilitar les seves dades a aquesta web sense el consentiment previ dels seus pares o tutors. Si ets menor, per favor, demana als teus pares o tutors que es posin en contacte amb nosaltres.

.

COMUNICACIÓ DE DADES

Com usuari acceptes i coneixes que al fer servir alguns dels serveis oferts en el nostre lloc web, les teves dades es poden mostrar en el mateix i ser visualitzats per altres usuaris, com es el cas dels comentaris.

.

COMUNICACIONS COMERCIALS I/O DE PUBLICITAT

T’informem que aquest lloc web “mesmenorca.com”, pot fer servir les teves dades personals per fer-te arribar comunicacions electròniques, com bolletins, ofertes, newsletters, promocions, etc. De la mateixa manera que en el paràgraf anterior, pots revocar o modificar el teu consentiment per l’enviament d’aquestes comunicacions enviant un correu electrònic a “info(arroba)mesmenorca.com”.

.

CONTINGUTS DE TERCERS

Des d’aquesta web pots accedir a pàgines o serveis de tercers, mitjançant links, o bé, mitjançant alguns dels serveis que des d’aquesta web t’oferim. En aquest cas, tu ets el responsable de saber com tracten i gestionen les teves dades personals aquestes empreses, no fent-se responsable “mesmenorca.com” del contingut de tercers.

.

QUINES DADES TRACTEM

  • Nom i cognoms
  • Adreça
  • Data de naixement
  • DNI/Passaport
  • Telèfon
  • Adreça de correu electrònic
  • Idioma de preferència

.

COOKIES

Fem servir cookies que faciliten alguna informació sobre el que tú consultes, com el teu idioma, preferències, etc. Si vols saber més sobre les cookies, pots pitjar aquí o en el link que pots veure a la dreta d’aquesta pàgina.

.

Darrera actualització: Maig 2016