Quan veus una platja paradisíaca assolellada, tranquil·la i on tu ets l’única persona del lloc, penses que és un somni impossible? Doncs t’equivoques, existeixen. Són platges d’hivern.

I estan a l’illa, però no les trobaràs a l’estiu, sinò fora de temporada. Els colors són també diferents, la sorra, el mar, el camp, les roques, el cel…

Són platges per donar-se banys de tranquil·litat, per guardar a la retina dels ulls, per fer fotos impressionants amb una llum diferent, per veure una posta de sol…

I ja que podem gaudir de temps per a la contemplació, per què no mirar al voltant de les platges? veurem zones dunars, vegetació i fauna adaptades a aquests terres àrids i calorosos…descobriràs que les platges també són un patrimoni natural que ens ofereix molt.

Cerca la teva platja d’hivern amb sorres blanques o daurades, amb còdols grans o petits, amb vegetació als voltants o sense…i mulla’t, mou-te, camina, respira, olora…o simplement deixa passar el temps mentre escoltes el murmuri de les ones de la mar. Plaers únics!

Si t’interessa, aquí trobaràs alguns articles de platges